Logo PW Bouwgroep

Erkend leerbedrijf

Sluit je aan bij ons hechte en enthousiaste team van getalenteerde specialisten. Ontdek de uitdagende vacatures en maak deel uit van iets bijzonders in de bouwsector. Bij PW Bouwgroep streven we naar excellentie, vakmanschap en een positieve werkomgeving waarin iedereen de kans krijgt om te groeien en zijn of haar passie te volgen.

Investeren in de toekomst van vakmanschap

Bij PW Bouwgroep zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Als groeiend bedrijf in de bouwsector bieden wij uitdagende kansen voor gemotiveerde professionals. Of je nu een ervaren vakman bent of net je carrière start, bij PW Bouwgroep is er ruimte voor groei en ontwikkeling. Bekijk onze actuele vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het succes van PW Bouwgroep. Samen kunnen we de toekomst van de bouwsector vormgeven. Kom bij ons en bouw mee aan iets bijzonders!

Voldoen aan kwaliteitscriteria

Wat houdt het in om een erkend leerbedrijf te zijn? Het betekent dat we voldoen aan de kwaliteitscriteria die gesteld worden door de kenniscentra en brancheorganisaties. We hebben de juiste faciliteiten, ervaren begeleiders en een gestructureerd leerplan om studenten en leerlingen optimaal te ondersteunen tijdens hun leertraject.

Praktijkervaring en begeleiding

Bij PW Bouwgroep streven we ernaar om een leeromgeving te creëren waarin studenten en leerlingen hun talenten kunnen ontwikkelen en zichzelf kunnen ontplooien. We bieden hen de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in verschillende vakgebieden, zoals werkvoorbereiding, betonbouw, houtskeletbouw en meer. Onze ervaren professionals staan klaar om hun kennis en expertise te delen en de volgende generatie bouwvakkers te begeleiden.

Erkend Leerbedrijf

Investering in jong talent

Als erkend leerbedrijf is het onze verantwoordelijkheid om studenten en leerlingen te helpen bij het opdoen van relevante werkervaring en het vergroten van hun vakmanschap. We geloven dat een goede begeleiding en praktijkervaring essentieel zijn voor een succesvolle carrière in de bouwsector. Daarom investeren we graag in de ontwikkeling van jong talent.

Samen bouwen aan vakmanschap

Bij PW Bouwgroep zijn we trots om als erkend leerbedrijf jonge bouwtalenten te begeleiden en te inspireren. Samen bouwen we aan een sterke toekomst vol vakmanschap en expertise.

Stageplaatsen en leerwerktrajecten

Ben jij een enthousiaste student of leerling op zoek naar een leerzame en uitdagende plek om je vaardigheden te ontwikkelen? Bij PW Bouwgroep bieden we mogelijkheden voor stageplaatsen en leerwerktrajecten. Neem contact met ons op en ontdek hoe je kunt bijdragen aan de toekomst van vakmanschap in de bouwsector.

T: 0625405981
E: paauw@pwbouwgroep.nl

Over PW Bouwgroep

Sinds 2001 is PW Bouwgroep een betrouwbare en toonaangevende partner op het gebied van betonwerkzaamheden. Ons jonge en dynamische team van specialisten realiseert met zorg en expertise diverse projecten, waaronder funderingen, betonvloeren en kadeconstructies. Daarnaast bieden wij ook uitgebreide diensten voor nieuwbouwprojecten, waarbij wij samen met u het volledige bouwproces van uw bedrijfspand, huis, kelder, aanbouw of garage verzorgen. Of u nu een bedrijf of particulier bent, wij denken graag met u mee, terwijl we uitgebreid de tijd nemen om uw project te bespreken.
Video afspelen

Jarenlange ervaring​

Al vele jaren zijn wij een ervaren en betrouwbare partner als het gaat om nieuwbouw, betonbouw, betonvloeren en wanden. Wij dragen zorg voor een hoge kwaliteit bij ieder project.